Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

Blog

Design interior

Sunt încântată de fiecare dată când un client îmi sugerează o idee pornind de la o lucrare de-a mea. Cu un an în urmă o arhitectă a intrat din întâmplare în atelierul meu, căuta ceva decorativ pentru peretele scării unei vile.  I-am aratat o lucrare de mici dimensiuni din prima mea expoziţie personală. I-a placut şi asa a început un nou proiect, ce a născut un altul.

Lucrările parietale pe care le-am realizat sunt din plăcuţe de porţelan dar montate în aşa fel încât să fie fluide, imperfecte şi în acelaşi timp să se încadreze într-un interior al cărui design a fost bine gândit. Piesa mea era cea care completa interiorul casei şi asta mi-a dat aripi.

Am lucrat destul de mult la acest “covor” decorativ din portelan in nuante de lila, galben pe fond alb, cu motive geometrice incrustate, de aprox 1,90/ 90cm. L-am numit “Brânduşe în zăpadă”.

Urmatorul proiect a plecat de la “Brânduşe în zăpadă”, o clientă a venit la atelier în timp ce lucram la această piesă şi s-a gândit la un cadou pentru un cuplu ce se muta în casă noua, un cadou mai personalizat.

Aşa s-a născut un alt obiect decorativ parietal format din 4 panouri cu poze distincte, imprimate printr-o tehnică de transfer pe porţelan ce conferă plasticitate imaginii. Am realizat o simulare cu acest panou pentru a imagina cum va fi expus în noua casă.

Le mulţumesc celor ce îmi oferă inspiraţie şi şansa de a crea piese de design interior.

 

No Comments

Leave a Reply