PICK-ME!

Am creat acest design la cursul de bijuterie de la facultate, în anul III. Eram foarte încântată de noii mei cercei de care puteam sa îmi agăţ orice bucată colorată de porţelan, în funcţie de cum mă îmbrăcam, în jeanşi sau elegant. Dar proiectul a rămas unul de sertar, până le-am propus prietenilor mei de la Contemporia să mă ajute să îl aducem la viaţă şi pentru public. Am ales să lucrez cu ei pentru stilul lor fresh, contemporan dar şi pentru profesionalism şi pasiune. Ioana şi Alex au fost receptivi şi împreună am dezvoltat conceptul, bijuteriile au prins viaţă în atelierul lor minunat iar accesoriile se vor coace în cuptorul Una ca Luna şi acum vă veţi putea şi voi bucura de ele.
Sunt foarte jucăuşe pentru că te lasă sa alegi dintr-o varietate de piese, iar surprize vor apărea pe parcurs, pentru că nu te vom lăsa niciodată fără opţiuni de accesorii.
Te invităm să porţi PICK-ME ! şi să intri în fun-clubul nostru şi noi ne ocupăm de surprizele viitoare !
Cerceii au o bază de argint 925 sau cupru rodinat cu aur roz si au un design simplu, ce permite accesorizarea cu piese clasice sau fanteziste. Piesele sunt realizate din porţelan, pigmenţi ceramici şi pin de argint 925, tratate la 1200˚C.

No Comments

Post a Comment