Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Povestea

Echipa Una ca Luna

Pasiunea, inspiratia si munca sunt in spatele povestii Una ca Luna

eltd-team-image

Una ca Luna

Una ca Luna este un studio de ceramică şi design de obiecte funcţionale şi de design interior din ceramică creat de Anca Vintilă Dragu, artist vizual şi manager al proiectului. Una ca Luna ofera inspiratie prin design, imbina arta cu mestesugul in produse unicat cu poveste. Designul Una ca Luna se caracterizează prin linii îngrijite, forme actuale şi culoare. Colecţiile Una ca Luna au participat de-a lungul timpului la festivaluri şi târguri de design locale şi internaţionale precum Ambiente Frankfrurt, Eunic pop and shop Brussels, Romanian Design Week, Made in RO, etc.

eltd-team-image

Anca Dragu

Născută în Târgovişte în 1976, studiază stiinţe economice urmând o carieră de 12 ani în acest domeniu, timp în care face o tranziţie spre zona artei ceramice, urmând cursurile de licenţă şi master la UNArte, Bucureşti Secţia Ceramica, clasa profesorului Ilie Rusu, 2018. Activitatea sa se desfăşoară pe doua paliere: design de obiect şi ceramică artistică. Este fondatoarea brandului Una ca Luna. Din 2019 este membră a grupului de iniţiativă Galateea Contemporary Art, ce reprezintă singura galerie fde ceramică din România. Curatoriază şi crează proiecte şi concepte artistice în cadrul acestei galerii, precum „2m³ de Istorie”, „Nordic nature”, „Acasa.Galateea Grup”. Debutează cu o expoziţie personală la Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, în 2016. Participă la expoziţii naţionale si internaţionale, în 2019 ia parte la un simpozion de ceramică la Guldagergaard International Research Centre, Danemarca. Lucrează în tehnica colajului ceramic prin modelaj sau turnare, iar lucrările sale au o componentă conceptuală, în jurul fiecărei idei sau concept se conturează o serie de lucrări. În practica sa artistică sunt incluse colaborări cu alţi artişti, realizarea de instalaţii cu tehnici mixte precum muzică şi proiecţii video. „Arta este menită să deschidă noi ferestre, să marească universul oamenilor care interacţionează cu ea.” www.ancavintiladragu.com