Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din “Termeni si conditii” inainte de plasarea unei comenzi pe acest site. Daca sunt necesare informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@unacaluna.ro.

Website-ul unacaluna.ro, numit in continuare Una ca Luna, este proprietatea P.F.A. Dragu Steluta- Anca inregistrata la Registrul Comertului cu F40/4932/2012, CUI: 31006607.

Una ca Luna  este un magazin online iar produsele aflate pe site-ul nostru pot fi achizitionate completand formularele existente in website. Pentru a va putea informa asupra ultimelor noutati va recomandam sa va creati un cont de utilizator al magazinului.

Prin accesarea site-ului unacaluna.ro utilizatorii accepta termenii si conditiile de utilizare a site-ului, realizandu-se un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentate.

Una ca Luna isi rezerva dreptul de a revizui si a modifica acest document, fara notificarea prealabila sau ulterioara a persoanelor care utilizeaza site-ul, prin actualizarea prezentei pagini.

 

Cum comand produse de pe unacaluna.ro?

Pasii pentru comandarea produselor sunt foarte simpli:

  1. „ADAUGA IN COS”

Metode de plata acceptate: Plata online cu card bancar, Plata prin banca. Plata ramburs

 

Cand sunteti in pagina de prezentare a produsului, apasati butonul „Add to cart”, “View cart” , apoi “Calculate shipping” pentru a calcula costul de transport. Pentru a finaliza comanda este necesara utilizarea/crearea unui cont de client.

 

Va rugam sa cititi si sa bifati acceptul dumneavoastra fata de Termenii si conditiile de utilizare a website-ului Una ca Luna.ro

 

Mentiuni

Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar pot exista situatii cand, in functie de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra, exista diferente intre culorile afisate de monitorul dumneavoastra si culorile produsului in realitate.

Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 24-48 ore. Pentru produsele care necesita o perioada mai mare de executie – specificata in pagina de produs – livrarea se face conform acestei perioade.

Daca produsul este disponibil intr-o perioada mai scurta decat cea precizata in pagina de produs veti fi informat prin e-mail si vi se va comunica data exacta a livrarii.

 

Produsele Una ca Luna sunt produse unicat, realizate manual, in cazul in care doriti un numar mai mare de produse cu acelasi model, obiectele realizate vor prezenta mici diferente.

 

IMPORTANT

Confirmarea comenzii dumneavoastra va fi realizata in urma unui apel telefonic din partea unuia din reprezentantii Una ca Luna.

Conform legislatiei in vigoare, persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani nu pot plasa comenzi. Daca nu sunteti major(a) si doriti sa plasati o comanda trebuie sa va informati si sa aveti acceptul tutorelui.

Metode de plata a produselor comandate pe site-ul Una ca Luna

  1. Sistem ramburs

Plata se va face la livrarea coletului cu produsele comandate. In functie de modalitatea de livrare pe care o alegeti (Bookurier Loco 24h, Bookurier Metropolitan 24, Bookurier Expeditii nationale, International: prioritar/ neprioritar) pretul serviciilor de curierat vor avea tarife diferite.

  1. Plata online cu card bancar Visa, Mastercard la efectuarea comenzii
  2. Plata prin banca

 

 

Costurile si conditiile de livrare a coletului

Intrucat satisfactia dumneavoastra este importanta pentru noi punem la dispozitie facilitati de livrare si returnare a produselor. 

 Tarife Romania

Prin serviciul de curierat rapid Bookurier: costul livrarii este in functie de zona de livrare, durata necesara livrarii si greutatea coletului. Coletele vor fi livrate intre orele 9:00 – 18:00, de luni pana vineri.

 

Comenzile trimise in zilele lucratoare pana la ora 17 se vor inregistra in ziua urmatoare si vor fi livrate conform termenului de livrare specificat in pagina de produs. Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 24 – 48 ore. Pentru produsele care necesita o perioada mai mare de executie – specificata in pagina de produs – livrarea se face conform acestei perioade.

Daca produsul este disponibil intr-o perioada mai scurta decat cea precizata in pagina de produs veti fi informat prin e-mail si vi se va comunica data exacta a livrarii.

Odata cu plasarea comenzii puteti specifica la rubrica “Order notes”  alte detalii necesare livrarii.

Reprezentantul firmei de curierat va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In situatia in care nu sunteti gasit la adresa mentionata in intervalul orar precizat de dumneavoastra curierul va lua telefonic legatura cu dumneavoastra pentru a stabili  ora si adresa la care va reveni a doua zi.

In situatia in care nu veti fi prezent la revenirea curierului, comanda dumneavoastra se va anula iar produsul/produsele vor fi returnate la sediul P.F.A. Dragu Steluta-Anca.

Costurile unei noi livari vor fi suportate in intregime de dumeavoastra daca doriti revenirea curierului cu produsele comandate, in situatia in care produsele mai sunt disponibile.

Va rugam ca la receptia coletului sa verificati cu atentie integritatea acestuia si sa nu acceptati colete care prezinta urme de deteriorare sau daca au fost desfacute.

Factura Fiscala ce insoteste produsul are valoare de Contract de vanzare-cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

Precizam ca produsele livrate de P.F.A. Dragu Steluta-Anca sunt ambalate corespunzator pentru a preveni deteriorarea coletului si a continutului iar la predarea coletelor catre firma de curierat coletele sunt sigilate si in stare integra. Firma P.F.A. Dragu Steluta-Anca nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele distrugeri sau pierderi ale coletelor.

Daca vor exista situatii de forta majora sau daca din motive independente de P.F.A. Dragu Steluta-Anca nu se va putea onora comanda dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a intarzia sau a nu livra produsele comandate, acest aspect urmand a fi adus la cunostinta dumneavoastra.

 

 

Dreptul de returnare a produselor cumparate de pe site-ul Una ca Luna 

Intrucat satisfactia dumneavoastra este importanta pentru noi punem la dispozitie facilitati de livrare si returnare a produselor. Unacaluna.ro va asigura returnarea gratuita a produselor. Returnarea gratuita se realizeaza doar prin intermediul firmei de curierat Bookurier agreata de P.F.A. Dragu Steluta-Anca SRL. Intentia dumneavoastra de returnare trebuie anuntata trimitand un e-mail contact@unacaluna.ro sau accend formularul de contact din rubrica “Contactati-ne”.

Una ca Luna va asigura posibilitatea ca in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului sa returnati produsul comandat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 

Conform legislatiei in vigoare clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv,  in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta:“ Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Inainte de returnarea produsului/produselor va rugam sa ne informati in scris trimitand un e-mail la adresa contact@unacaluna.ro. Va rugam sa respectati termenul de informare privind intentia de returnare precum si termenul de returnare prevazut legal.

Dupa receptia coletului dumneavoastra si validarea returului suma aferenta va fi returnata in maxim 3 de zile in contul bancar specificat de dumneavoastra.

Pentru validarea returului este necesar ca produsul sa fie in perfecta stare, sa nu prezinte semne de uzura sau deteriorare (ciobire, zgariere, deformare, rupere,etc.), sa prezinte toate etichetele si sigiliile originale cu care a fost livrat, sa fie livrat in ambalajul original, insotit de accesoriile si/sau consumabilele aferente si sa nu prezinte urme de folosire.

Produsele care nu indeplinesc conditiile de mai sus nu vor fi considerate produse cu defecte si nu vor fi acceptate ca retur.

In situatia in care coletul primit de dumneavoastra contine alte produse decat cele comandate de dumneavoastra, cheltuielile privind returnarea coletului vor fi suportate de P.F.A. Dragu Steluta-Anca.

Va informam ca nu acceptam colete cu plata la livrare. 

 

Inlocuirea produselor comandate pe site-ul Una ca Luna

In situatia in care doriti inlocuirea produsului/produselor comandate va informam ca acest lucru este posibil numai in limita stocului disponibil.

Pentru inlocuirea produselor trebuie sa respectati termenul legal de returnare a produselor, respectiv 10 zile lucratoare de la primirea coletului si sa ne anuntati in scris la adresa de e-mailoffice@Una ca Luna.ro despre intentia dumneavoastra.

Inlocuirea produselor necorespunzatoare calitativ va fi posibila doar in situatia in care acestea prezinta lipsuri sau defecte in momentul primirii coletului. Va rugam ca la receptia coletului sa verificati cu atentie integritatea acestuia si sa nu acceptati colete care prezinta urme de deteriorare sau daca au fost desfacute. Va rugam sa semnati primirea coletului doar dupa ce ati verificat starea coletului.

In situatia in care putem onora cererea dumneavostra veti primi informatii privind perioada de timp in care produsul va fi disponibil pentru dumneavoastra.

In situatia in care doriti sa inlocuiti produsul comandat insa nu mai este disponibil, puteti alege alt produs. Daca produsul ales pentru inlocuire este mai scump decat cel comandat va trebui sa platiti diferenta in avans sau la livrare. In situatia in care produsul ales pentru inlocuire este mai ieftin decat cel comandat veti primi diferenta de bani in maxim 3 de zile de la comanda dumneavoastra.

Va informam ca inlocuirea produselor se va face pe cheltuiala clientului. 

 

Disponibilitatea produselor afisate pe site-ul Una ca Luna

La afisarea produselor pe site vor aparea si informatii privind disponibilitatea produselor. Timpul necesar pentru crearea produselor prezentate pe site depinde de designul fiecarui produs.

Va rugam sa considerati confirmarea comenzii dumneavoastra momentul in care reprezentantul P.F.A. Dragu Steluta-Anca va confirma telefonic prezenta pe stoc a produsului sau termenul de realizarea a produsului specificat pe pagina fiecarui produs.

 

In situatia in care plasati o comanda pentru un produs care nu mai este disponibil reprezentantul magazinului va va contacta pentru a va oferi informatii despre perioada de timp in care produsul ar putea fi disponibil sau daca respectivul produs mai poate fi comercializat. 

 

Produsele si serviciile oferite de P.F.A. Dragu Steluta-Anca pe site-ul Una ca Luna.ro.

Va informam ca produsele comercializate pe site-ul Una ca Luna sunt noi iar in momentul livrarii vor fi  insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. In situatia in care ati plasat comanda pentru un produs insa produsul respectiv nu se mai regaseste pe stoc sau in oferta curenta, un reprezentant al P.F.A. Dragu Steluta-Anca va lua legatura cu dumneavoastra (telefonic sau prin e-mail) iar produsul respectiv nu va aparea pe factura dumneavoastra. In aceasta situatie P.F.A. Dragu Steluta-Anca isi asuma dreptul de a nu onora comanda.

P.F.A. Dragu Steluta-Anca precizeaza ca ar putea exista situatii cand, la unele produse, preturile sunt gresit afisate din cauza unei erori cauzata de aplicatia informatica. Daca vor exista astfel de situatii, pretul final va fi cel discutat si acceptat de client cu consultantul de vanzari P.F.A. Dragu Steluta-Anca.

Produsele comercializate pe site-ul Una ca Luna sunt furnizate de producatorii acestora iar descrierile, caracteristicile si precizarile privind folosirea si intretinerea produselor se realizeaza impreuna cu producatorii. P.F.A. Dragu Steluta-Anca precizeaza ca se indeplinesc toate demersurile necesare pentru ca pozele si descrierile produselor sa reflecte realitatea si sa ofere informatii complete despre produse, despre folosirea si intretinerea lor.

Mentionam ca datele privind marimile produselor sunt furnizate de producatori iar P.F.A. Dragu Steluta-Anca nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori. In situatia in care datele referitoare la produse au fost editate eronat de catre echipa Una ca Luna ne rezervam dreptul de a nu onora comanda pana la remedierea erorilor si informarea prealabila a clientului.

Va informam ca specificatiile produselor pot suferi modificari ulterioare afisarii lor pe site fara notificari prealabile.

Potrivit legilor in vigoare, comanda plasata pe  site-ul Una ca Luna se considera un contract intre utilizator si P.F.A. Dragu Steluta-Anca si trebuie respectat de ambele parti. Astfel, P.F.A. Dragu Steluta-Anca  se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

 Garantia produselor comandate pe site-ul Una ca Luna

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Va informam ca la solicitarea garantiei trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

– produsul trebuie sa nu prezinte urme ale unei exploatari neconforme cu conditiile de intretinere precizate la descrierea produsului sau anexate produsului;

– produsul defect trebuie expediat catre P.F.A. Dragu Steluta-Anca in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente (etichete, sigilii);

– clientul sa prezinte copia facturii fiscale.

In cazul in care produsele nu sunt insotite de aceste documente, produsele nu sunt acoperite de Garantie si vor fi returnate expeditorului cu plata ramburs. 

 

Copyright. Drepturile de proprietate intelectuala
Intregul continut al site-ului Una ca Luna este proprietatea  S.C. P.F.A. Dragu Steluta-Anca si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Continutul site-ului Una ca Luna nu poate fi utilizat, reprodus, transmis, sau expus in alte scopuri decat cele legal permise. Folosirea fara acordul prealabil al P.F.A. Dragu Steluta-Anca a continutului site-ului se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Utilizarea oricaror informatii din cadrul site-ului, cu scop comercial si care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor.
Orice tentativa de a afecta elementele de securitate ale site-ului, incercarile de a preveni sau restrictiona utilizarea sau copierea de parti sau intreg continutul sau elementele care reglementeaza limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia se considera o incalcare a termenilor si conditiilor, este considerat furt si este reclamat autoritatilor impreuna cu toate inregistrarile doveditoare necesare.

Raporturile comerciale dintre cumparator si P.F.A. Dragu Steluta-Anca (unacaluna.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Inainte de realizarea comenzii va rugam sa verificati specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin parcurgerea paginii produsului inainte de a plasa comanda finala.

Site-ul unacaluna.ro este in permanenta actualizat cu scopul de a pastra acuratetea informatiilor. Pot exista situatii cand informatiile afisate pe site contin inadvertente viciate de erori de operare.

Va informam ca nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a informatiilor de pe site.

 

Confidentialitate

Pentru a putea plasa comenzi sau a accesa si utiliza anumite sectiuni ale website-ului este necesara crearea unui cont personal.

P.F.A. Dragu Steluta-Anca garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise de catre utilizatori prin sistemul sau informatic. Datele dumneavoastra personale sunt folosite in exclusivitate  pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii.

P.F.A. Dragu Steluta-Anca a fost inscrisa la A.N.P.C. cu nr. 27985, cu scopul “reclama, marketing si publicitate” in scopul prelucrarii datelor cu caracter personal si este sub incidenta reglementarilor A.N.P.C. in acest sens.

De asemenea, datele furnizate de utilizatori vor fi folosite pentru a trimite informatii despre promotiile si noutatile de pe unacaluna.ro. Datele pe care ni le furnizati nu vor fi facute publice si nu vor fi transmise tertilor, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dumneavoastra.

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa  verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Clientii magazinului online Una ca Luna pot solicita S.C. P.F.A. Dragu Steluta-Anca sa sisteze transmiterea informatiilor despre promotiile si noutatile din magazinul virtual şi pot solicita ştergerea datelor personale din baza de date. Puteti face acest lucru trimitand un e-mail la adresa contact@unacaluna.ro.

Recomandam asigurarea permanenta a securitatii parolei contului deschis in cadrul site-ului Una ca Luna.ro precum si datele de acces in contul personal.

Prin acceptarea acestor Termeni si conditii se considera implicit ca acceptati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il creati pe  site-ul unacaluna.ro.

P.F.A. Dragu Steluta-Anca declara ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. 

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de P.F.A. Dragu Steluta-Anca S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@unacaluna.ro De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Dispozitii finale
Prin folosirea site-ului Una ca Luna utilizatorul declara ca este de acord ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului Una ca Luna sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In situatia in care vor aparea conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Numai in situatia in care acest lucru nu este posibil conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Va multumim ca ati ales Una ca Luna!